Title Image

Archive

Draak zorg voor Gent

Gents MilieuFront (GMF) is een regionale milieuvereniging uit Gent die via positieve acties het leefmilieu en duurzame mobiliteit een duwtje in de rug wil geven. Deze advertentie voor in tijdschriften werd samengesteld uit beeld van Michiel Hendyrckx en een naar het logo van Gents Milieufront

0

Gent brandt van verlangen

  Gent brandt van verlangen – 24 vonken voor '24, zo heet de GMF-inspiratiebundel. Het Gents Milieufront ging niet over een nacht ijs, maar vroeg hun 3500 leden om ideeën. De GMF-leden stelden niet teleur en leverden een flink aantal doordachte voorstellen voor een stedelijk milieu-

0

(Z)ONDER WATER

Deze tweejaarlijkse openluchtfototentoonstelling van Laarne toonde beelden die Alexander Dumarey maakte van desolate openluchtzwembaden in binnen- en buitenland. Apenboom stond in voor het grafisch luik.

0

Seizoensbrochure Laarne

  In de jaarlijkse seizoensbrochure van Laarne vind je het volledige culturele programma. Apenboom staat in voor het ontwerp van deze brochure.

0

Klimaatstraat

  Het Gents Milieufront wil het klimaatthema helemaal bovenaan de politieke agenda houden, voor, tijdens en na de verkiezingen. Dit maken ze duidelijk met straatbordjes die je voor je raam kan plaatsen. Apenboom hielp hen met het ontwerp.

0